Julia SkovbjergParempi työelämä

Ihanaa olla töissä

Meidän intohimomme Teknologiakiinteistöissä on hyvä työelämä. Tarjoamme asiakkaillemme tiloja, palveluita ja yhteisön, joiden tarkoituksena on, että jokainen ihminen viihtyisi työpaikallaan ja saisi aikaan yhä parempia tuloksia.

Asiakkaamme koostuvat mitä erilaisimmista toimijoista – pienistä suuriin ja kaikkea siltä väliltä. Yhteistä niille on halu saavuttaa erinomaisia tuloksia ja tarjota työntekijöilleen ympäristö, joka inspiroi ja kannustaa ylittämään itsensä.

Tiloja viihtymiseen
Palveluita, jotka helpottavat arkea
Yhteisö toiminnan tukena
https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2022/04/Julia-Skovbjerg-vaaka.jpg?fit=768%2C480&ssl=1
TILA TYÖYHTEISÖN TOIMINNAN TUKENA

Kokemuksemme työelämästä ja toimitiloista ovat opettaneet meille, että olennaista työympäristössä eivät ole neliöt vaan se, miltä ympäristö tuntuu ja kuinka se tukee kunkin työyhteisön toimintaa. Siksi tilamme suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden perusteella, omaa asiantuntemustamme hyödyntäen.

TIEDEPUISTON TREENIT

USEITA RAVINTOLOITA

ERILAISIA TAPAHTUMIA

LIIKUNTA TYÖHYVINVOINNIN TUKENA

Tärkeä osa työhyvinvointia on myös sosiaalisuus ja liikunta. Järjestämme asiakkaillemme erilaisia tapahtumia, joissa Tiedepuistossa työskentelevät ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Kerran viikossa tapaamme liikunnan merkeissä Tiedepuiston treeneissä, joita vetävät M&M Kuntotalon ammattilaiset. Lisäksi järjestämme muun muassa joulu- ja laskiaistapahtumia.

2
1
3
4
5
6
7
8

LisätietojaOta yhteyttä

Haluatko kuulla lisää LinkCitystä? Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka me voisimme auttaa juuri teitä menestymään!
https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2022/04/Julia-Skovbjerg-vaaka.jpg?resize=640%2C480&ssl=1

Julia Skovbjerg

Asiakkuusjohtaja

+358 400 385 748
julia.skovbjerg@teknologiakiinteistot.fi

  TURUN TEKNOLOGIAKIINTEISTÖT
  Tykistökatu 6, 20520 Turku
  YHTEYSTIEDOT
  010 315 3015
  SOCIAL MEDIA
  https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2021/03/ttk-white.png?fit=245%2C76&ssl=1

  © 2021 Turun Teknologiakiinteistöt