Tärkeintä on viihtyminen

Minkälainen on sinun unelmiesi työympäristö? Minun – ja luultavasti monen muunkin – on Lemminkäisenkadulle toteutettava LinkCity.
https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2021/03/ml.jpg?fit=1200%2C590&ssl=1

LinkCity on uuden ajan toimistorakennus, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu edistämään viihtyvyyttä. Turun Tiedepuiston ytimessä sijaitseva rakennus kylpee luonnonvalossa ja sen suuret ikkunat avaavat näkymän vehreään Kupittaanpuistoon, kun taas sisäpihalle sijoittuvat terassit tarjoavat mahdollisuuden virkistäytymiseen.

Ryhtyessämme suunnittelemaan LinkCityä ja sen sisarrakennusta EduCityä (2020), lähtökohtamme oli saada rakennukset avautumaan kohti toisiaan. Halusimme luoda kokonaisuuden, jossa usein vähäiselle huomiolle jäävä toimistokorttelin keskiosa hyödynnetään viihtyisänä ja liikenteeltä rauhoitettuna alueena, jonne ihmiset hakeutuvat. Ratkaisuksi keksimme sisäpihalta tapahtuvan sisäänkäynnin sekä portaittain nousevat, maksaruohon peittämät terassit.

Keskeistä LinkCityn ja EduCityn suunnittelussa oli myös suuri ja valoisa aula, jossa sijaitsevat oleskelu- ja kohtaamispaikkana toimivat portaat. Korkeiden lasin ja betonin peittämien pintojen keskellä erityistä huomiota haluttiin kiinnittää äänen hallintaan, joka EduCityn kokemusten perusteella onnistui erinomaisesti.

Toiminnallisesti LinkCityn lähtökohtana on ajatus joustavista tiloista. Koska toimistossa paikalla olevien ihmisten määrä voi vaihdella, vaihtelee myös tarvittavien työpisteiden määrä. Toimitilan kokoa ei kuitenkaan ole järkevää ylimitoittaa, joten päätimme suunnitella LinkCityn niin, että asiakkaamme voivat oman toimistonsa lisäksi hyödyntää LinkCityyn sijoittuvia yhteiskäyttöisiä työskentely- ja kokoustiloja.

Viihtyisyyden lisäksi LinkCityssä panostetaan teknisiin ratkaisuihin ja yhtään liioittelematta voin sanoa, että rakennuksesta tulee Turun seudun modernein toimistotalo. Sen energiaratkaisuissa katsotaan pitkälle tulevaisuuteen ja kuten muutkin uudishankkeemme, LinkCity toteutetaan LEED-ympäristösertifoinnin korkeimman Platina-tason mukaisesti.

Mikko Lehtinen
Toimitusjohtaja

Turun Teknologiakiinteistöt Oy

LisätietojaOta yhteyttä

Haluatko kuulla lisää LinkCitystä? Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka me voisimme auttaa juuri teitä menestymään!
https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2022/04/Julia-Skovbjerg-vaaka.jpg?resize=640%2C480&ssl=1

Julia Skovbjerg

Asiakkuusjohtaja

+358 400 385 748
julia.skovbjerg@teknologiakiinteistot.fi

  TURUN TEKNOLOGIAKIINTEISTÖT
  Tykistökatu 6, 20520 Turku
  YHTEYSTIEDOT
  010 315 3015
  SOCIAL MEDIA
  https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2021/03/ttk-white.png?fit=245%2C76&ssl=1

  © Turun Teknologiakiinteistöt