Leena PuodinketoPalvelupäällikön terveiset

Yhteisöllinen Werstas

Werstas on Teknologiakiinteistöjen supersuosittu yhteisöllinen työtilakonsepti, jossa kaikki huonekaluista siivoukseen on valmiiksi hoidettu ja jossa jokainen voi keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Werstaaseen on tarjolla erilaisia jäsenyyksiä, joille kaikille on yhteistä helppous ja joustavuus. Mobiilijäsenenä työskentelet yhteisissä tiloissa, työpistejäsenenä saat käyttöösi oman työpisteen ja lasihytissä nautit omasta rauhasta aina kun sitä tarvitset. Werstaasta löytyy myös runsaasti erikokoisia työhuoneita aina muutamalle ihmiselle sopivista tiloista suuriin toimistoihin.

KERROKSIA2
NELIÖMETREJÄ3500
TYÖPISTEITÄ410
https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2021/03/Leena-Puodinketo.jpg?fit=1200%2C750&ssl=1
JOUSTOTILAA WERSTAASTA

Werstas tarjoaa joustoa myös muiden kuin werstaslaisten toimitilatarpeisiin, sillä kaikki Teknologiakiinteistöjen asiakkaat voivat liittää oman tilansa vuokrasopimukseen mahdollisuuden hyödyntää Werstaan tiloja aina tarpeen vaatiessa. Tällöin oman toimiston koko on mahdollista mitoittaa normaalia pienemmäksi ja tarjota työpisteitä Werstaan tiloista, mikä on hyödyllistä etenkin sellaisissa organisaatioissa, joissa toimistossa paikalla olevan henkilöstön määrä vaihtelee.

TYÖPISTEITÄ JA TYÖHUONEITA

LinkCityyn tuleva Werstas sijoittuu rakennuksen ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen. Tilat toteutetaan siten, että pääosin tarjolla on avointa työtilaa, jossa rauhallisen tunnelman takaa jo EduCityssä toimivaksi todettu erinomainen äänenhallinta. Avoimen tilan vastapainoksi Werstas LinkCityyn toteutetaan erikokoisia työhuoneita ja kokonaisuuden kruunaavat kaikille yhteiset oleskelutilat sekä näyttävät neuvotteluhuoneet.

LisätietojaOta yhteyttä

Haluatko kuulla lisää LinkCitystä? Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka me voisimme auttaa juuri teitä menestymään!
https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2022/04/Julia-Skovbjerg-vaaka.jpg?resize=640%2C480&ssl=1

Julia Skovbjerg

Asiakkuusjohtaja

+358 400 385 748
julia.skovbjerg@teknologiakiinteistot.fi

  TURUN TEKNOLOGIAKIINTEISTÖT
  Tykistökatu 6, 20520 Turku
  YHTEYSTIEDOT
  010 315 3015
  SOCIAL MEDIA
  https://i0.wp.com/linkcity.teknologiakiinteistot.fi/wp-content/uploads/2021/03/ttk-white.png?fit=245%2C76&ssl=1

  © 2021 Turun Teknologiakiinteistöt